O nama

Stridon vojislava ilica maloprodaja

Osnivanje

Naša firma Stridon Group doo - Prodavnica alata je osnovana 2009. godine u Beogradu sa sedištem u ulici Borivoja Stevanovića, a maloprodajnim objektom na adresi Vojislava Ilića 141g. Nakon par godina uspeli smo da otvorimo još jedan prodajni objekat na drugoj strani Beograda - Ugrinovačka 212 (Altina), kako bismo omogućili kupcima u svim delovima Beograda stabilno i povoljno snabdevanje alatom.

Veleprodaja i maloprodaja

Mi smo firma koja se bavi trgovinom na veliko i malo, kao i internet prodajom što nas čini jedinstvenim u svetu alata u Srbiji. Prodajemo brendove ručnog i električnog alata, pribora, zaštitne opreme, baštenskog alata, usisivača i još toliko toga! Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri ogromnog broja svetskih i domaćih brendova kao što su: DeWalt, Bosch, Stanley, REMS, Wiha, Knipex, GTV, MAX, Högert, Wera, Rubi, Senco, Black+Decker, MTX, Sparta, SG Tools, Karcher, Wolfcraft.

Stridon altina maloprodaja
Prodavnica alata logo

Internet prodavnica

Na našoj internet prodavnici možete pronaći preko 60.000 artikala i najveća smo online prodavnica alata u Srbiji. Bilo da imate građevinsku firmu, ili da ste trgovac alatima, ili samo DIY entuzijasta, mi smo pravi dobavljač alata za Vas! Naša firma je najbolji distributer Bosch alata 9 godina u nizu, a od ove godine smo i najbolji distributer DeWalt, Stanley i Black+Decker alata u Srbiji!

Kontakt Telefon

011/2886-509

Adresa

Vojislava Ilića 141 g

Kontakt Telefon

011/210-0230

Adresa

Altina - Ugrinovačka 212